Henkilöstökoordinaattori [Finland]


 

$ads={1}

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Työnantajapalvelut, Työmarkkinatiimi

Kielotie 14 A 2krs, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.10.2023 tai sopimuksen mukaan


Tule henkilöstökoordinaattoriksi Vantaan kaupungin työnantajapalveluihin!


Työnantajapalveluissa tarjoamme konsultointia ja ohjausta kaupungin esihenkilöille sekä kaupunkikonserniin kuuluville yhtiöille ja yhteisöille. Henkilöstökoordinaattorina työskentelet osana monipuolista henkilöstötyön ammattilaisten verkostoa.

Tehtäviäsi ovat erilaisten raporttien kokoaminen ja selvitysten valmistelu pohjautuen henkilöstötietojärjestelmistä ja muista tietolähteistä saatavaan tietoon. Henkilöstökertomuksen tunnuslukujen sekä muiden HR raporttien työstäminen on osa tehtäväkenttääsi sekä niiden raportoinnin kehittämiseen osallistuminen. Annat myös tukea järjestelmien käytössä sekä laadit ohjeistuksia sekä vastaat asiakaskyselyihin. Tarvittaessa osallistut rekrytointiin liittyviin tehtäväkokonaisuuksiin kuten viranhaltiapäätösten valmisteluun sekä rekrytoinnin tuottamien raporttien kokoamiseen. Osallistut myös HR järjestelmiin liittyviin määrittelyihin ja kehittämiseen.

Toivomme sinulta erinomaisia työyhteisö- ja tiimityöskentelytaitoja, itseohjautuvaisuutta ja energistä työotetta muuttuvissakin tilantessa. Tehtävässä on tärkeää, että sinulla on myönteinen suhtautuminen erilaisiin järjestelmiin ja osaat käyttää monipuolisesti exceliä raportoinnissa sekä olet tarkka numeroiden kanssa. Pystyt toimimaan luontevasti työnantajan edustajana palveluroolissa ja olet vastuuntuntoinen ja luotettava. Tehtävässä korostuu itsenäisen työskentelyn ohella vuorovaikutteinen rooli yli yksikkörajojen. Henkilöstökoordinaattorina olet tärkeä voimavara tiimissämme etkä pelkää laittaa "käsiäsi saveen."

Kiinnostuitko? Täytä hakemus jo tänään, haluamme tutustua sinuun paremmin!

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua. Yksilöhaastattelut pyritään järjestämään 12.-14.9.2023.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme sinulle sisällöltään mielenkiintoisen tehtävän Suomen 4. suurimman, kasvavan ja kehittyvän kaupungin HR:ssä.

Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tikkurilan ytimessä, tänne on helppo tulla, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla. Vai mietitkö, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa? Käy lukemassa, miksi kannattaa valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Erinomaiset excel taidot

Luemme eduksi: Arvostamme aiempaa työkokemusta henkilöstöhallinnosta tai työsuhde- tai palvelussuhdeasioiden parissa toimimisesta. HR järjestelmien tuntemus lasketaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2755.69
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:

Työmarkkinapäällikkö
Viskarinen-Soutamo, Pia
+358 50 304 4397
[email protected]

Tavoitettavissa pe 25.8. klo 12-13 & ma 28.8. klo 11-12


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.


Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 01.09.2023 klo 16:00


Vantaan kaupunki
Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 18.08.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال